09:51 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε τον ανήλικο Σύρο όταν κρύφτηκε με την οικογένειά του στο κτήμα του 78χρονου για να προστατευθεί από επεισόδια στη Μόρια. Ο 78χρονος έχει καταδικαστεί για δύο δολοφονίες στο παρελθόν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 78χρονος άνδρας ο οποίος είχε πυροβολήσει και ταυματίσει έναν 16χρονο πρόσφυγα από τη Συρία, στη Μυτιλήνη.

Ο 16χρονος, μαζί με τους γονείς του και τον μικρότερο αδελφό του, είχαν καταφύγει στο κτήμα του 78χρονο για να προστατευτούν κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκτυλίσσονταν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Η απόφαση για την προφυλάκιση του 78χρονου ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρόταση των δικηγόρων του 78χρονου να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό φορώντας ειδική συσκευή ηλεκτρονικού ελέγχου, απορρίφθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 78χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για τις δολοφονίες ενός φίλου του και της συζύγου του.

Πλέον, παραμένει προσωρινά προφυλακισμένος στις φυλακές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, καθώς εκκρεμεί κατά της απόφασης προσφυγή των δικηγόρων του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Tags:
προφυλάκιση, πυροβολισμός, πρόσφυγας, ανήλικος, Μόρια, Μυτιλήνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK