18:58 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναγορεύθηκε το πρωί της Πέμπτης, επίσημη διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Essex και μίλησε για τα γνωστικά εφόδια που έλαβε από το πανεπιστήμιο.

Η περιφερειάρχης, κατά τη διάρκεια της τελετής αναγόρευσής της σε επίτιμη διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Essex, μίλησε για το αποτύπωμα της τρέχουσας κρίσης αλλά και το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το μέλλον με όρους κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη γνώση που έλαβε η ίδια από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις απαραίτητές, για την προώθηση των πολιτικών κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

«Δεν πρόκειται για προσωπική, αλλά για συλλογική τιμή. Οφείλεται στο πανεπιστήμιο του Essex, που μου προσέφερε τα κατάλληλα εργαλεία για την κατανόηση και την ανάλυση της παρούσας κρίσιμης χρονικής συγκυρίας στην Ευρώπη γενικότερα και στην Ελλάδα ειδικότερα», δήλωσε η κα. Δούρου

Αναφερόμενη στον καθηγητή της Ερνέστο Λακλάου ο οποίος διηύθυνε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘Ιδεολογία και Ανάλυσηα Λόγου, επισήμανε ότι «η ιδεολογική και εμπεριστατωμένη ανάλυσή του αναφορικά με το κρίσιμο ζήτημα της χειραφέτησης άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και ενεργώ».

Σχετικά:

Τόνοι σκουπιδιών στην Αθήνα: Κάντε υπομονή λέει ο δήμος, επίθεση Πατούλη σε Δούρου
Κάτοικοι Πεδίου του Άρεως κατά Δούρου: Απλή θεατής στη λειτουργία της πιάτσας ναρκωτικών
Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα, Δούρου και Τόσκα για το Πεδίο του Άρεως
Tags:
διδάκτορ, Ρένα Δούρου, Essex, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK