13:12 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τέλος από αύριο ο δακτύλιος. Μονά - ζυγά, θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας. Εξακολουθούν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα στον πράσινο δακτύλιο.

Ελεύθερα θα κυκλοφορούν από αύριο τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα ισχύς του μέτρου του δακτυλίου.

Το περιοριστικό μέτρο, προβλέπει εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων με βάση το σύστημα μονά — ζυγά στην περιοχή του μικρού δακτυλίου (Λ. Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ. Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ. Ηλιού-Αμβρ. Φραντζή-Λ. Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχιλλέως-Πλ. Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας).

Εξακολουθούν πάντως να ισχύουν, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν για τον πράσινο δακτύλιο και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν από την 1-1-1995, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του μεγάλου δακτυλίου. (Παραλιακή λεωφόρος-Αλίμου-Βουλιαγμένης-Ελ. Βενιζέλου-περιμετρική Υμηττού-Κατεχάκη-Μεσογείων-Αγ. Παρασκευής-Χαλανδρίου-Παπανικολή (Κ. Παλαιολόγου)-Καποδιστρίου-Κύμης-Κασταμονής-Χαλανδρίου-Αναγεννήσεως-Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας-Αθηνών-Θηβών-Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι).

Tags:
μποτιλιάρισμα, δακτύλιος, Τροχαία, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK