15:59 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (153)
0 0 0
Βρείτε μας

Με απόφαση του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης η καθιερωμένη δεξίωση για την 44η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η φετινή δεξίωση για την 44η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης στις 20:00. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί τον πολιτικό στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου ωστόσο, ευλόγως, η δεξίωση αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας ελέω των πυρκαγιών στην Αττική.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών που έπληξαν κυρίως την περιοχή της Αττικής.  Μετά την ενημέρωση αυτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε την ματαίωση της καθιερωμένης δεξίωσης της 24ης Ιουλίου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας», ανέφερε η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε περιπετειωδώς από τη Μονεμβασιά καθώς εγκλωβίστηκε για λίγο από ένα μέτωπο.

Θέμα:
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (153)
Tags:
πυρκαγιές, πυρκαγιά, γιορτή αποκατάστασης της Δημοκρατίας, Προεδρία της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK