23:18 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (153)
0 0 0
Βρείτε μας

Δύσκολη ημέρα για όλη τη χώρα και δύσκολες ώρες για την πυροσβεστική υπηρεσία. Εκτός από τα μεγάλα μέτωπα, η πυροσβεστική δίνει μάχη με τις φλόγες σε ανατολική Αττική και Κινέτα, μαίνονται φωτιές στην Φθιώτιδα, την Κορινθία, τα Χανιά και τον Έβρο.

Σε πολλαπλά μέτωπα η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες.

Εκτός από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Μάτι, Ραφήνα, Νέο Βουτζά και Κινέτα, βρίσκονται σε εξέλιξη πυρκαγιές στον Κάλαμο, στη Φθιώτιδα, στην Κορινθία, τον Έβρο, τα Χανιά

Στη Φθιώτιδα, μαίνονται δυο πυρκαγιές περιοχές Λάριμνα και Χλωμό, σε δασικές εκτάσεις σε δύσβατα σημεία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν απειλούνται σπίτια.

Στην Κορινθία βρίσκονται σε εξέλιξη τρια μέτωπα φωτιάς, στις περιοχές Σουσάκι, Ζεμενό και στα Ίσθμια. Τους πυροσβέστες ανησυχεί περισσότερο το μέτωπο στο Ζεμενό, όπου η φωτιά καίει σε χαράδρα σε πολύ δύσβατο σημείο, αλλά οι ασθενείς άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δημιουργούν αισιοδοξία ότι θα αντιμετωπιστεί σύντομα.

Στα Χανιά από χθες καίνε δυο φωτιές στις περιοχές Μετόχι και Πλατανιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα των δυο μετώπων είναι πολύ καλή.

Στον Έβρο στην Λευκίμμη ξέσπασε φωτιά σε πευκοδάσος, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι πυροσβέστες έχουν καταφέρει να την οριοθετήσουν.

Καλή είναι και η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε χθες στον Κάλαμο καθώς δεν υπάρχουν αναζωπυρώσεις.

Θέμα:
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (153)

Σχετικά:

Μαύρη μέρα για την Ελλάδα με τουλάχιστον 50 νεκρούς από την πύρινη λαίλαπα
Διασώστης Ερυθρού Σταυρού: «Προσπάθησαν να προστατευθούν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν»
Tags:
φωτιά, πυρκαγιά, Πυροσβεστική, Κορινθία, Κάλαμος, Έβρος, Χανιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK