16:42 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Πυροσβέστες μεταφέρουν τη σορό ενός νεκρού από την πυρκαγιά

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός: Στους 83 οι νεκροί από την πύρινη λαίλαπα

© AFP 2018 / Angelos Tzortzinis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (124)
0 0 0

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, αυξήθηκαν σε 82 τα θύματα από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Ένας ακόμα άνδρας κατέληξε στο ΚΑΤ ανεβάζοντας τον αριθμό. Υπάρχουν ακόμη χώροι και σπίτια που δεν έχουν καταφέρει να μπουν οι ομάδες ερευνών.

Αυξάνεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική. Ένας άνδρας κατέληξε στο ΚΑΤ ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό σε 83 νεκρούς.

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης ότι ακόμη υπάρχουν σπίτια και χώροι, όπου οι ομάδες ερευνών δεν έχουν καταφέρει να μπουν και να ψάξουν για αγνοούμενους. Διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να ψάξουν και το τελευταίο σημείο.

Κάλεσε ξανά όσους πολίτες αναζητούν οικεία τους πρόσωπα, να προσέρχονται στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Μικράς Ασίας 75 στο Γουδί, έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Θέμα:
Φονικές πυρκαγιές στην Αττική (124)

Σχετικά:

Φονικές πυρκαγιές στην Αττική
Μη κατοικήσιμα τα μισά σπίτια που έλεγξαν οι μηχανικοί στις πυρόπληκτες περιοχές
Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες
Tags:
πυρκαγιές, αγνοούμενοι, νεκροί, Πυροσβεστική, Ραφήνα, Μάτι, Νέος Βουτζάς, Ανατολική Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK