14:31 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η ΝΔ, οι τραυματίες των πυρκαγιών που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό ανέφεραν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν είχαν έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Τις τραγικές στιγμές που έζησαν περιέγραψαν οι τραυματίες της πυρκαγιάς στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, οι τραυματίες τόνισαν στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως και για την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σύντομη συνάντηση με τη διοικητή του νοσοκομείου Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, κ. Γ. Χαρκιολάκη.

Τέλος επισκέφθηκε και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, και ενημερώθηκε από τον διευθυντή Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

Σχετικά:

Φονικές πυρκαγιές στην Αττική
Tags:
Ευαγγελισμός, τραυματίες, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK