22:18 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν γίνεται να πλαστογραφηθεί πρακτικό της Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου, διευκρινίζει η Περιφέρεια Αττικής, μετά από τις δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Μπουρνούς ότι περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφα.

Το πρακτικό της Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνας — Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνούς.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ραφήνας μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε ότι κατά την κατάθεσή του τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, κ. Ιωάννας Τσούπρα.

Σε διευκρινίσεις της, η Περιφέρεια Αττικής, επισημαίνει τα εξής:

— Το Πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7, δεν δύναται να πλαστογραφηθεί καθώς τα Πρακτικά ενός Συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

— Στο Πρακτικό περιγράφεται η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δράσεις και οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων εκείνες τις δραματικές ώρες.

— Το έγγραφο δεν αναφέρεται σε απόφαση «εκκένωσης».

— Το έγγραφο δεν προχωρά σε κανενός είδους αξιολογικές κρίσεις έναντι ουδενός παράγοντα ή φορέα.

Σχετικά:

Φονικές πυρκαγιές στην Αττική
Δήμαρχος Ραφήνας: Πλαστογράφησαν έγγραφα για να μου φορτώσουν την ευθύνη εκκένωσης
Δήμαρχος Ραφήνας: Οι νεκροί από τις φωτιές θα είναι πάνω από 100
Δήμαρχος Ραφήνας: Η εντολή εκκένωσης δεν ανήκε σε εμένα
Tags:
πυρκαγιά, πυρκαγιές, φωτιά, Περιφέρεια Αττικής, Ευάγγελος Μπουρνούς, Ραφήνα, Μάτι, Ανατολική Αττική, Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK