18:05 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων (14)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε κατεδάφιση παράνομης περίφραξης με στόχο να ανοίξει πρόσβαση στην παραλία προχώρησε ο δήμος Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Δεν υπήρχε πρόσβαση στην ακτή για ένα τμήμα 800 μέτρων, είχε δηλώσει ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντός.

Στην κατεδάφιση παράνομης περίφραξης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης τα συνεργεία του δήμου προκειμένου να ανοίξουν πρόσβαση στην παραλία.

Την κατεδάφιση είχε προαναγγείλει από την Τετάρτη ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Από αύριο ανοίγει μία δίοδος προς την ακτή, καθώς για ένα τμήμα των 800 μέτρων δεν υπήρχε πρόσβαση», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για περίφραξη μεταξύ δύο ιδιοκτητών.

Ο κ. Κοντός παραδέχτηκε ότι αν και η κατεδάφιση ήταν προγραμματισμένη, την «επισπεύσαμε λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά γεγονότα». Όπως είπε, είναι η τρίτη διάνοιξη στην περιοχή της Κασσάνδρας τα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος είναι να υπάρχουν δίοδοι ανά 300-350 μέτρα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Θέμα:
Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων (14)

Σχετικά:

Από Δευτέρα οι πρώτες κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
Στη Βουλή η τροπολογία για τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
Μέτρα για τη διευκόλυνση κατεδαφίσεων αυθαιρέτων φέρνει η κυβέρνηση
Σταθάκης: Τις επόμενες εβδομάδες στέλνουμε μπουλντόζες σε 100 αυθαίρετα
Tags:
κατεδαφίσεις, κατεδάφιση αυθαιρέτων, Θωμάς Κοντός, Χαλκιδική, Κασσάνδρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK