05:06 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε μεταγωγή του Κουφοντίνα σε αγροτική φυλακή και ρωτώντας εάν προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι «η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου» την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί.

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για τη μεταγωγή, όπως λέει, του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές.

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, με μήνυμά του στο Twitter, η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα «έγινε στα μουλωχτά», το πρωί. Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης τον ρωτά εάν την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί «είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;»

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

Tags:
μεταγωγή, πυρκαγιές, φυλακή, φωτιά, Δημήτρης Κουφοντίνας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK