13:03 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή, η επιστροφή των πινακίδων και των αδειών οδήγησης ενόψει Δεκαπενταύγουστου, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.

Όπως γίνεται γνωστό, με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από σήμερα επιστρέφονται οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας και οι πινακίδες σε οδηγούς, ώστε να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και χθες, 9 Αυγούστου 2018,

Οι πινακίδες και οι άδειες θα επιστρέφονται αποκλειστικά για παραβάσεις του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. (παράνομη στάθμευση) και της παραγράφου 3 του άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την διάταξη 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ.

Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Σχετικά:

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια ενόψει Δεκαπενταύγουστου
Άδειασε η Αθήνα: Μαζική έξοδος δεκάδων χιλιάδων Αθηναίων από τα λιμάνια το Σαββατοκύριακο
Tags:
Δεκαπενταύγουστος, Τροχαία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK