17:06 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνη

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνηση σε κάθε αφορμή αποδεικνύεται επικίνδυνη, με την αβελτηρία της και την ελλιπή προετοιμασία της.

Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης ήταν προσχηματική εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας προσθέτοντας ότι όχι μόνο ήταν καθυστερημένη αλλά δεν συνοδεύτηκε τότε από μία, έστω, αποπομπή κυβερνητικού στελέχους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ κατηγορεί την κυβέρνηση πως αντέδρασε καθυστερημένα στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς κάνοντας λόγο για διαχειριστική ανεπάρκεια σε όλα τα ζητήματα.

«Λυπούμαι να πω ότι η κυβέρνηση, με την αβελτηρία της, την ελλιπή προετοιμασία της, τα λάθη διαχείρισης και την αδυναμία συντονισμού που επιδεικνύει σε κάθε αφορμή, αποδεικνύεται επικίνδυνη» τονίζει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως έγιναν αλλεπάλληλα λάθη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κατηγόρησε την κυβέρνησης ότι ψάχνει για δικαιολογίες ενώ απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί αυθαίρετης δόμησης τονίζοντας πως η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που οφείλει να απαντήσει αν ανέστειλε και γιατί, με εντολή ποιου και με ποιο σκεπτικό, πράξεις κατεδάφισης αυθαιρέτων, σε εφαρμογή μάλιστα τελεσίδικων αποφάσεων της Δικαιοσύνης.

«Κυρίως, όμως, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου και στα αρμόδια Υπουργεία, ότι δεν μπορούν συνεχώς να αντιπολιτεύονται την… αντιπολίτευση όταν υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα, με ημερομηνίες και ονόματα, για τη στάση τους στο ζήτημα των αυθαιρέτων. Μέχρι να δώσουν πειστικές απαντήσεις, στην κυβέρνηση παραμένουν απολογούμενοι και για αυτό το ζήτημα» αναφέρει.

Σχετικά με την οικονομία τονίζει πως μετά την 20η Αυγούστου οι πολίτες θα συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο ότι τίποτε δεν αλλάζει στην οικονομία της καθημερινότητας, από την υποτιθέμενη «καθαρή έξοδο».

Σχετικά:

Φονικές πυρκαγιές στην Αττική
Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
Στο δρόμο για την έξοδο από το μνημόνιο
Tags:
οικονομία, πυρκαγιές, Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK