18:16 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Ο Αντώνης Σαμαράς

Σαμαράς: Ως εδώ η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ

© Φωτογραφία : SOOC/Alexandros Michailidis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αποστέλλει εξώδικο προς τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ και τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, ενώ τονίζει ότι με απόφαση της Δικαιοσύνης οι κατηγορίες κατά του γιού του ήταν αναληθείς και η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση.

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, σχετικά με τον γιο του.

Σε δήλωσή του υπό τον τίτλο «Ως εδώ η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Σαμαράς καταγγέλλει ότι «από το 2013, ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει».

Υπογραμμίζει ότι η Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, «που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ», πιστοποίησε ότι «οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές».

Συνεχίζει λέγοντας ότι γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου του, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει «τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα».

«Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη» ανακοινώνει.

Υποστηρίζει ότι «το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη».

«Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Αλλά δεν το κάνει. Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν μπούλιγκ και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου» τονίζει.

Στρεφόμενος κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι του «αρμόζει πράγματι να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα».

Tags:
ΟΙΕΛΕ, Κώστας Βαξεβάνης, Αντώνης Σαμαράς, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK