Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος

Καμμένος: Αυτοί είναι οι επόμενοι δύο στόχοι της κυβέρνησης

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Η έξοδος από το μνημόνιο (15)
0 0 0

Ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης επετεύχθη, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στους δύο στόχους που μένουν να εκπληρωθούν πριν την ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας.

Σε κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος συμμετείχε ο Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση, τόνισε ότι σήμερα η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια, γεγονός που ήταν και ο πρώτος στόχος της κυβερνητικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι μένουν να εκπληρωθούν άλλοι δυο στόχοι. Ο πρώτος είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και τη διαφθορά. Ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη, όπως είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος για έξοδο από το μνημόνιο: Βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από τη λαίλαπα

Πρόσθεσε ότι αυτοί οι δύο στόχοι πρέπει να επιτευχθούν από την παρούσα κυβέρνηση. Μιλώντας για τη διάρκεια της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι η θητεία της θα λήξει με το πέρας της συνταγματικής εντολής, είτε εάν χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για εθνικά θέματα, κάτι που εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να συμβεί πριν τον Μάιο του 2019. 

Θέμα:
Η έξοδος από το μνημόνιο (15)

Σχετικά:

Ο Καμμένος συγκάλεσε για το μεσημέρι συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής
Tags:
μνημόνιο, έξοδος από το μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK