11:59 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας το ποσό που θα καταβληθεί είναι κοντά στα 67 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι δικαιούχοι πλησιάζουν τις 300.000, ενώ τονίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου θα πληρωθεί θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2018, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου το συνολικό ποσό που θα δοθεί ανέρχεται στα 66.927.984 ευρώ και οι δικαιούχοι στους 293.919. Μάλιστα τονίζεται ότι το συγκεκριμένο ποσό αφορά περισσότερα από 620.000 άτομα. 

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με, ή υπερβαίνει, τα 100 ευρώ ανά μήνα. 

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών οι δικαιούχοι πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται.

Επίσης υπενθυμίζει ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Tags:
καταβολή, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, Υπουργείο Εργασίας, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK