06:47 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Πολάκης: Θα πληρώσουν τα «λαμόγια» που έδωσαν κατά παραγγελία γνωμάτευση στον Αρ. Φλώρο

© Φωτογραφία : SOOC/Alexandros Michailidis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αναπληρωτής υπουργός δημοσίευσε τη γνωμάτευση με την οποία κρίθηκε κατά σχεδόν 70% ανάπηρος και αποφυλακίστηκε, ο Αριστείδης Φλώργος της Energa. Καταγγέλλει ότι η γνωμάτευση είναι κατά παραγγελία και προειδοποιεί τα «λαμόγια» που την έδωσαν ότι θα το πληρώσουν.

Το έγγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης που κρίνει ότι Αριστείδης Φλώρος της ENERGA είναι κατά σχεδόν 70% ανάπηρος, δημοσιοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) το 35% της αναπηρίας οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση και το υπόλοιπο 35% σε ήπιο αποφρακτικό σύνδρομο που προκαλεί άπνοια και υπόπνοια με χρήση c_pap. (Continuous Positive Airway Pressure).

Στην οργισμένη ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης καταγγέλλει ότι η γνωμάτευση αυτή είναι κατά παραγγελία «προφανώς με αντάλλαγμα» και προειδοποιεί «αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις» ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβά αυτό που έκαναν.

«ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να "καθαρίζετε" εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού!!!», γράφει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook.

Υπευθυμίζεται, ότι χθες η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε εντολή στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, προκειμένου να ελεγχθεί η απόφαση του ΚΕΠΑ που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας καταδικασθέντος για την υπόθεση της Energa, o οποίος αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Σχετικά:

Εκτός φυλακής για λόγους υγείας ο Αριστείδης Φλώρος της Energa
ΝΔ: Με κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις αποφυλακίστηκε ο Αρ. Φλώρος
Αριστείδης Φλώρος: Όσα λέγονται παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητάς μου
Η Αχτσιόγλου ζητά να ελεγχθεί η απόφαση για το ποσοστό αναπηρίας του Αρ. Φλώρου
Tags:
αποφυλάκιση, Energa, Facebook, αναπηρία, ΕΦΚΑ, Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), Έφη Αχτσιόγλου, Αριστείδης Φλώρος, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK