19:21 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά το 2015 και τρία χρόνια μετά θα συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα ως υφυπουργός Οικονομίας. Ο Στάθης Γιαννακίδης είναι γεννημένος στην Καβάλλα το 1985, ενώ ζει στην Ξάνθη όπου και μεγάλωσε.

Ο νέος υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ.

Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, καθώς και γραμματέας της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής αλλά και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους.

Παράλληλα, παραμένει γραμματέας της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους.

Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού, Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού Κομοτηνής καθώς και μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης. Μέλος του συνδυασμού Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ.

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1985, μεγάλωσε και ζει στη Ξάνθη, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σχετικά:

Τα 13 νέα ονόματα στην κυβέρνηση
Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό
Tags:
ανασχηματισμός, Υπουργείο Οικονομίας, Στάθης Γιαννακίδης, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK