10:41 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για το σχέδιο της κυβέρνησης, ιδιαίτερα και μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, μίλησε ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα θρησκευμάτων, Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Μπόλαρης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", σημείωσε πως είναι ευθύνη της κυβέρνησης η βελτίωση των προβλημάτων του πολίτη και τόνισε πως χρειάζεται αγώνας και σχέδιο, ειδικότερα για την ένταξη της νέας γενιάς στην παραγωγική διαδικασία.

«Είναι αυτά τα παιδιά με τα περισσότερα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα από κάθε άλλη γενιά Ελλήνων, που είναι παιδιά με πτυχία, με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, γλώσσες, διεθνή εμπειρία, που είτε είναι στην Ελλάδα και τα κουτσοβολεύουν είτε έφυγαν στο εξωτερικό. Όλα αυτά η κυβέρνηση θέλει με ένα μεγάλο σχέδιο, σε συνεργασία με πολλά υπουργεία, να τα εντάξει στην παραγωγική διαδικασία», επισήμανε ο κ. Μπόλαρης.

Μίλησε ακόμα για την ανάγκη ανάπτυξης αλλά για όλους τους πολίτες.

«Δεν τη θέλουμε για λίγους, οι οποίοι στα δύσκολα βγάζουν τα λεφτά στις λίστες στο εξωτερικό και αφήνουν τον πολίτη να αντιμετωπίσει την κρίση, το βάρος μόνος του και αναίτια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για μια κρίσιμη ιστορικά στιγμή και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον πρωθυπουργό. 

«Η γεωπολιτική και γεωστρατηγική, που με ένταση σήμερα απασχολούν όχι μόνο τους λαούς εδώ, την Ευρώπη, αλλά και όλες τις μεγάλες δυνάμεις —έχουμε πολέμους, έχουμε συγκρούσεις, έχουμε φανατισμούς- αυτό όλο χρειάζεται διαχείριση, γιατί αυτός ο ευρύτερος χώρος είναι ένας χώρος, όπου ιστορικά οι Έλληνες, από τον πρώτο αποικισμό μέχρι και σήμερα, είμαστε παρόντες και πολιτισμικά και εκκλησιαστικά και εμπορικά και πολιτικά» σημείωσε ο κ. Μπόλαρης.

Σχετικά:

Πολιτικοί αναλυτές στο Sputnik: Τι επιδιώκει ο Τσίπρας με τον ανασχηματισμό
Handelsblatt για ανασχηματισμό: Απίθανο να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση
Επίθεση σύσσωμης της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό
Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό
Tags:
Κυβέρνηση, ανασχηματισμός, Υπουργείο Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK