01:23 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η γιατρός Καλλιρόη Λάμπρου καταγγέλλει ότι η υπογραφή που φαίνεται να έχει βάλει στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου ήταν πλαστή. «Έχω πέσει από τα σύννεφα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου», δηλώνει η κυρία Καλλιρόη Λάμπρου, σχετικά με την υπογραφή που φέρεται να έβαλε η γιατρός στη γνωμάτευση του Αριστείδη Φλώρου, μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γιατρός στο NEWS 24/7, η ίδια δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Αριστείδη Φλώρο. Ειδικότερα, η δήλωσή της έχει ως εξής: 

«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.

Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφεση εναντίον του βουλεύματος για τον Αρ. Φλώρο

Εν τω μεταξύ, σήμερα, έφεση εναντίον του βουλεύματος, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εύβοιας, έπειτα από την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Ο τελευταίος έκρινε ως «αόριστη» την πιστοποίηση για το ποσοστό αναπηρίας του κρατούμενου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση τόσο της Energa-Hellas Power, όσο και της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου. «Το βούλευμα είναι προδήλως αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ως προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%», αναφέρεται στην παραγγελία του αντιεισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αριστείδης Φλώρος αποφυλακίστηκε χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου που αφορούν στην αποφυλάκιση κρατούμενων που διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Παράλληλα, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου, έχει διαβιβαστεί και έγγραφο της διοικήτριας του «Ευαγγελισμού», με το οποίο η σχετική γνωμάτευση χαρακτηρίζεται ως «ανυπόστατη».

Στο πλαίσιο αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της «ψευδούς βεβαίωσης» και της «δωροδοκίας».

Tags:
γνωμάτευση, Ευαγγελισμός, Αριστείδης Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK