08:53 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Συνελήφθη αργά, το βράδυ της Παρασκευής, ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Energa και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. Δεκτή έγινε η έφεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Αριστείδη Φλώρου το βράδυ της Παρασκευής. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή του επιχειρηματία αφότου τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε τελικώς δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης, κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία, Αριστείδη Φλώρου.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 21 ετών για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Energa-Hellas Power και αποφυλακίστηκε προσκομίζοντας στο Δικαστικό Συμβούλιο πιστοποίηση που τον έκρινε ανάπηρο σε ποσοστό άνω του 67%.

Σχετικά:

Προσαγωγή του Αριστείδη Φλώρου στη ΓΑΔΑ
Έφεση εναντίον του βουλεύματος για τον Αρ. Φλώρο
Πολάκης: Θα πληρώσουν τα «λαμόγια» που έδωσαν κατά παραγγελία γνωμάτευση στον Αρ. Φλώρο
Πρόεδρος ΔΣΑ κατά Κοντονή: Γιατί διατηρεί τη διάταξη που αποφυλάκισε τον Φλώρο;
Tags:
σύλληψη, Δικαιοσύνη, Energa, αστυνομία, Αριστείδης Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK