05:47 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Νοσοκομείο

Υπόθεση Φλώρου: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία»

© Φωτογραφία : SOOC / Paleologos Nick
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Διευθυντής της Α' Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός δήλωσε στα «ΝΕΑ» ότι όλοι γνωρίζουν ποιος γιατρός κρύβεται πίσω από την υπόθεση πλαστογραφίας και πως μάλιστα κατ' ιδίαν το παραδέχθηκε.

Για γιατρό που παραδέχθηκε κατ' ιδίαν ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της πλαστογραφίας της γνωμάτευσης για την αναπηρία του Αριστείδη Φλώρου της Energa, κάνει λόγο ο καθηγητής και διευθυντής της Α' κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός.

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό», δήλωσε ο κ. Ζακυνθινός στην εφημερίδα τα «Νέα».

Ο κ. Ζακυνθινός εξήγησε ότι ο καθηγητής, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή δείχνοντας τον βασικό «ύποπτο» που πλαστογράφησε τις γνωματεύσεις. Σύμφωνα δε με τον ίδιο, το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλίχτηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.

«Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στον φάκελο που παραδόθηκε στα ΚΕΠΑ».

O καθηγητής, τόνισε ότι ο 39χρονος επιχειρηματίας, είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, ο ασθενής εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μίας ώρας. Και παρότι, σύμφωνα με τον ειδικό, η εικόνα της εξέτασης δείχνει μία προβληματική κατάσταση δεδομένου ότι το φυσιολογικό είναι έως και 10 άπνοιες — υπόπνοιες την ώρα, ο ενορχηστρωτής της υπόθεσης κατέφυγε στην πλαστογράφηση άλλης εξέτασης, άλλου ανθρώπου.

Σχετικά:

Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος, δεκτή η έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης
Νέες πληροφορίες για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου
Έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για την υπόθεση Φλώρου
Παρέμβαση ΙΣΑ για τις καταγγελίες περί πλαστογράφησης στην υπόθεση Φλώρου
Πλαστογραφία καταγγέλλει η γιατρός που φαίνεται να υπογράφει τη γνωμάτευση του Φλώρου
Tags:
πλαστογραφία, Energa, αναπηρία, γιατρός, Ευαγγελισμός, Σπύρος Ζακυνθινός, Αριστείδης Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK