15:57 17 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί στον Κηφισό, κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα

© Φωτογραφία : SOOC/Menelaos Myrillas
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αντιμέτωποι με ουρές χιλιομέτρων είναι οι οδηγοί στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά. Προβλήματα και σε άλλες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Εγκλωβισμένοι στην κίνηση είναι από το πρωί χιλιάδες οδηγοί στην Αθήνα, καθώς σε αρκετές κεντρικές οδικές αρτηρίες παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα.

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός), στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Κηφισιάς έως την Ιερά Οδό. Προβλήματα, ωστόσο, καταγράφονται και στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών έως το ύψος της Νέας Χαλκηδόνας.

Σημαντικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και σε άλλες οδικές αρτηρίες, όπως η οδός Λιοσίων, από το ύψος της πλατείας Αττικής έως τον Κηφισό, αλλά και η λεωφόρος Ποσειδώνος, στο ύψος του Φαλήρου, του Αλίμου και του Ελληνικού.

Όσον αφορά τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα προβλήματα, τα οποία παρουσιάζονται κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Δάφνης, του Αγίου Ιωάννη και της Γλυφάδας.

Καθυστερήσεις, τέλος, σημειώνονται και στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Πάντειου Πανεπιστήμιου έως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Tags:
κυκλοφορία οχημάτων, κίνηση, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK