01:47 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δρόμοι θα είναι κλειστοί το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας λόγω του αγώνα δρόμου «Greece Race for the Cure». Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας από τις 8:00 έως τις 13:00.

Κλειστοί θα είναι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής λόγω διεξαγωγής του «10ου αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure».

Η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα, αλλά και στις καθέτους οδούς μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Κλειστή θα είναι και η λεωφόρος Συγγρού, μεταξύ της Αθανασίου Διάκου και της Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ρεύμα προς Σύνταγμα, καθώς και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα μεταξύ της Βασιλίσσης Αμαλίας και της οδού Ζαχάρωφ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Κλειστές θα είναι ακόμη οι Ηρώδου Αττικού και η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κλειστή και η Πανεπιστημίου, στο τμήμα μεταξύ της Βασιλίσσης Αμαλίας και της Πεσματζόγλου και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και η Μελεάγρου, μεταξύ της Ησιόδου και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Αραβαντινού, μεταξύ της Ησιόδου και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, και η Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β΄ και της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Η Ακαδημίας θα είναι κλειστή στο τμήμα μεταξύ της Χαριλάου Τρικούπη και της Βασιλίσσης Σοφίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Η Σταδίου, η Φιλελλήνων και η Βασιλέως Γεωργίου Β' θα είναι κλεστές σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

Τέλος, η Βασιλέως Κωνσταντίνου:

— Σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

— Στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Σπ. Μερκούρη και Λ. Βασ. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Tags:
δρόμοι, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αγώνας, Τροχαία, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK