05:21 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Το νησί της Ρόδου.

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις νησιωτικές επιχειρήσεις

CC0 / herbert2512 / greece
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αφορά τη χρηματοδότηση νησιωτικών επιχειρήσεων για τα έξοδα μεταφοράς αγαθών και υλικών από και προς το νησί για το διάστημα Ιούλιος 2018 - Σεπτέμβριος 2018.

Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου metaforikoisodynamo ώστε να υποδέχεται τα παραστατικά για τη χρηματοδότηση των νησιωτικών επιχειρήσεων που είναι δικαιούχοι του μέτρου.

Οι επιχειρήσεις των νησιών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά παραστατικά (τιμολόγια, κ.ά.), που αποδεικνύουν τα έξοδά τους για τη μεταφορά από και προς το νησί, αγαθών και υλικών, για το διάστημα Ιούλιος 2018- Σεπτέμβρης 2018.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2018, ενώ η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων, μετά την οριστικοποίηση υποβολής από κάθε επιχείρηση, και τον τυπικό έλεγχο από τον Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακών Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας ΕΦΕΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οικονομικό αντιστάθμισμα του μέτρου για τις νησιωτικές επιχειρήσεις, θα υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε παραστατικό πληρωμής μεταφοράς.

Σχετικά:

Πιστώθηκαν τα πρώτα χρήματα σε λογαριασμούς νησιωτών για το μεταφορικό ισοδύναμο
Tags:
νησιά, μεταφορικό ισοδύναμο, επιχειρήσεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK