15:22 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Κινητοποίηση νοσοκομειακών γιατρών στη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαϊου 2018

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην περιφέρεια, πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και στην Αττική στάση εργασίας 9.00 - 15.00. Ζητούν να επανέλθουν οι μισθοί τους στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές και άμεση καταβολή των αναδρομικών που τους οφείλονται.

Εικοσιτετράωρη απεργία για την Περιφέρεια και στάση εργασίας 9.00- 15.00 για την Αττική πραγματοποιούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί. Θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα διεξαχθεί συζήτηση για την τριτανακοπή.

Με τις κινητοποιήσεις ζητούν την άμεση επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές και την άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών από το 2012 έως σήμερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Για δεύτερη ημέρα απεργούν σήμερα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ (ΠΟΣΕΥΠΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ), που χθες στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας πραγματοποίησαν πορεία στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής με αίτημα την κατάργηση της εγκυκλίου που προβλέπει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, που δεν εφημερεύουν μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ζητούν επίσης την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Σχετικά:

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Περιύβριση νεκρού η διακομιδή του Ζακ Κωστόπουλου με χειροπέδες
Tags:
Μισθοί, απεργία, γιατροί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK