Καμένο σπίτι στο Μάτι

Η εισαγγελέας καλεί τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική για να τους ενημερώσει

© Φωτογραφία : Aris Oikonomou/SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, καλεί όσους εκ των πληγέντων από τις πυρκαγιές διατηρούν αμφιβολίες «για την ακλόνητη θέληση και απόλυτη στάση μας σχετικά με την την απόδοση των ποινικών ευθυνών», να προσέλθουν ώστε να ενημερωθούν προσωπικά.

Τους πληγέντες και τους συγγενείς θυμάτων της πυρκαγιάς στη Ραφήνα, Ν. Βουτσά και Μάτι τους καλεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου να ενημερωθούν προσωπικά, είτε τηλεφωνικά, είτε δια επισκέψεως στον Άρειο Πάγο, για την πορεία και τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με τη δικαστική έρευνα και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Η πρωτοβουλία της εισαγγελέως ελήφθη «μετά από όσα γράφτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί δήθεν παρέμβασής μας, για την καθυστέρηση της περάτωσης της προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης για την υπόθεση των πυρκαγιών».

«Καλούμε, όσους εκ των πληγέντων από τις πυρκαγιές, συγγενείς θυμάτων κλπ, διατηρούν αμφιβολίες για την ακλόνητη θέληση και απόλυτη στάση μας σχετικά με την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, όπου υπάρχουν, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tags:
Μάτι, πυρκαγιές, πληγέντες, εισαγγελέας, Άρειος Πάγος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK