16:06 17 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Ιβάν Σαββίδης

Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στους New York Times

© Sputnik / Valery Levitin
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Με ένδικα μέσα αναμένεται να απαντήσει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης στους New York Times, που σύμφωνα με δημοσίευμα τους φέρεται να εμπλέκεται σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό» χαρακτηρίζει το δημοσίευμα των NYT το οποίο κατηγορεί τον επιχειρηματία για υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας, ο όμιλος DIMERA Group, συμφερόντων Σαββίδη με ανακοίνωσή του.

«Ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times», αναφέρει η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για «μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών» και αναφέρεται σε εμμονές και προσπάθειες συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία «στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας»

Όπως ξεκαθαρίζει ο όμιλος του κ. Σαββίδη στην ανακοίνωσή του, οι νομικοί σύμβουλοι του «εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Τέλος, γίνεται σαφές ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

Σχετικά:

NYT: Αμερικανικά στοιχεία η «πηγή» της Ελλάδας περί ρωσικής εμπλοκής στο Σκοπιανό
Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, δημοσίευμα, εξώδικο, Dimera Group, New York Times, Ιβάν Σαββίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK