23:04 22 ΑΠΡΙΛΙΟY 2019
35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω του Kallitheanightrun

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Από τις 16:00 έως τις 22:00 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δήμο Καλλιθέας λόγω αγώνα δρόμου. Που θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ποιοι δρόμοι θα είναι εντελώς κλειστοί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην περιοχή του Δήμου Καλλιθέας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τις 16:00 έως τις 22:00, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «3ος Αγώνας Δρόμου — Kallitheanightrun».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη — Σκρά και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή), και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της από την Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) έως την οδό Πεισιστράτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην ανωτέρω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Tags:
κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αγώνας δρόμου, Καλλιθέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK