06:53 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον αστυνομικό που βρίζει χυδαία μέσα στο προσφυγικό κέντρο στη Μόρια, μια ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε στην ουρά για φαγητό.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός που σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέσα από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, φαίνεται να βρίζει χυδαία και να πετάει το μπαστούνι ηλικιωμένης γυναίκας που περίμενε στην ουρά για το φαγητό.

Από τη θέση τους ανακαλούνται και οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο και δεν αντέδρασαν στην πράξη του συναδέλφου τους, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί στα Γιάννενα και βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην υπηρεσία της αστυνομίας στο ΚΥΤ της Μόριας.

Αντίδραση και από τον διοικητή του κέντρου Γιάννη Μπαλμπακάκη ο οποίος χαρακτήρισε τον αστυνομικό και την πράξη του «κατακριτέο, απαράδεκτο και επιλήψιμο» δεν παρέλειψε όμως να πει ότι πρόκειται για μειοψηφία και όχι για τον κανόνα των αστυνομικών μέσα στο κέντρο.

Tags:
ηλικιωμένη, διαθεσιμότητα, αστυνομικός, Μόρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK