08:38 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Τρικάκι της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας

Ο Ρουβίκωνας διοργανώνει... ρεμπέτικο γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ρεμπέτικο γλέντι διοργανώνει ο Ρουβίκωνας στη Φιλοσοφική Σχολή, με την αναρχική συλλογικότητα να συνεχίζει να διατηρεί παρουσία στην Πανεπιστημιούπολη παρά τις προσπάθειες καθηγητών και το αίτημα των Πρυτανικών Αρχών να αποχωρήσει.

Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» παραμένει στον χώρο που έχει καταλάβει στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και διοργανώνει μάλιστα… ρεμπέτικο γλέντι, την προσεχή Τετάρτη.

«Την Τετάρτη 7/11 στη 13:00 ρεμπέτικο γλέντι ανοίγματος στη φιλοσοφική σχολή στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου από την φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα» αναφέρει μήνυμα που αναρτήθηκε στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να αποχωρήσει ο Ρουβίκωνας από τη Φιλοσοφική ζητούν οι Πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ

Τον προηγούμενο μήνα, ο Ρουβίκωνας είχε προχωρήσει σε κατάληψη γραφείων στη Φιλοσοφική Σχολή, προκαλώντας την αντίδραση καθηγητών του πανεπιστημίου, καθώς και της πρυτανείας του ΕΚΠΑ. Καθηγητές της Φιλοσοφικής επιχείρησαν να ανακαταλάβουν τον χώρο, δίχως τελικώς να το καταφέρουν, καθώς η συλλογικότητα συνεχίζει να διατηρεί παρουσία στο κτίριο στην Πανεπιστημιούπολη.

Σχετικά:

Αναστέλλει αύριο συμβολικά τη λειτουργία της η φιλοσοφική του ΕΚΠΑ
Tags:
Πρυτανικές Αρχές, κατάληψη, Φιλοσοφική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK