19:16 23 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης

Βανδάλισαν το σπίτι του Γιάννη Μπουτάρη

© AFP 2019 / Sakis Mitrolidis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
120

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έσπευσε στον χώρο για έρευνα, ενώ τις επόμενες ώρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων για τον βανδαλισμό.

Άγνωστοι έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και έγραψαν στον τοίχο της οικοδομής τη λέξη «προδότης».

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν από την είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον όροφο, όπου διαμένει ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έσπευσε στο χώρο για έρευνα, ενώ τις επόμενες ώρες θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

«Θεωρώ πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου. Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο κ. Μπουτάρης.

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε στον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Tags:
Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK