Σταθμός μετρό στην Αθήνα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς το Σάββατο: Οι σταθμοί που θα κλείσουν λόγω Πολυτεχνείου

CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αλλαγές θα υπάρξουν στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ κλειστοί θα μείνουν σταθμοί του μετρό το Σάββατο, ημέρα των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Κλειστοί θα είναι ορισμένοι σταθμοί του μετρό, ενώ τροποποιήσεις θα γίνουν σε δρομολόγια και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ, το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00 κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» θα κλείσουν στις 16:30.

Τα δρομολόγια των γραμμών του μετρό θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα ανοίξουν με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και κατόπιν σχετικής εντολής από την αστυνομία.

Σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και της αφετηρίας λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ θα προχωρήσει το Σάββατο ο ΟΑΣΑ. Οι γραμμές που θα επηρεαστούν είναι όσες βρίσκονται περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

 «Ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες από 06:00 της 15/11/2018 έως 06:00 της 18/11/2018», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά:

Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της ΕΛΑΣ για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Tags:
μέσα μαζικής μεταφοράς, τρόλεϊ, λεωφορεία, Μετρό, επέτειος του Πολυτεχνείου, Ελληνική Αστυνομία, ΣΤΑΣΥ, ΟΑΣΑ, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK