Ο Iggy Pop

Στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου ο Iggy Pop

© AFP 2019 / Paul Bergen / ANP / AFP
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Κάθε rock και, κυρίως, punk μπάντα ή καλλιτέχνης «δανείστηκε», συνειδητά ή ασυνείδητα, ένα-δυο πράγματα από τον Iggy. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges, η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική.

Στην Αθήνα έρχεται το καλοκαίρι, για μία μοναδική συναυλία, ο Iggy Pop, στο πλαίσιο του Release Athens 2019. Ο «Νονός του Punk» θα εμφανιστεί στις 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

Ο ζωντανός θρύλος του ροκ, όχι απλά ως μουσικός αλλά και ως νοοτροπία και στάση ζωής, στην ουσία δεν χρειάζεται συστάσεις. Κάθε rock και, κυρίως, punk μπάντα ή καλλιτέχνης «δανείστηκε», συνειδητά ή ασυνείδητα, ένα-δυο πράγματα από τον Iggy. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική. Η επιδραστικότητά τους επιζεί και προσπερνά κάθε μόδα και ρεύμα, γι' αυτό και αγγίζει κάθε γενιά, εδώ και δεκαετίες.

Στην Πλατεία Νερού θα ερμηνεύσει όλα τα κλασικά τραγούδια του, όπως τα «Lust For Life», «The Passenger», «Candy», «Nightclubbing», «China Girl», «I'm Bored», «Real WildChild», «Home», «Wild America», «Funtime», «Some Weird Sin», «Gardenia» μαζί με τα μυθικά standards της εποχής των Stooges: «I Wanna Be Your Dog», «GimmeDanger», «Search and Destroy», «T.V. Eye», «No Fun», «Down on the Street», «RealCool Time», «Sick Of You», «Loose» και πολλά ακόμα.

Tags:
συναυλία, Iggy Pop, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK