01:22 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην κορυφή των προτιμήσεων του ρωσικού τουρισμού βρίσκεται η Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές, όπως προκύπτει από το σχετική διάκριση που κατακτά η χώρα στο πλαίσιο ετήσιων βραβείων του ρωσικού National Geographic Traveler.

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για οικογενειακές διακοπές από τη ρωσική τουριστική αγορά, όπως προκύπτει από ψηφοφορία σε ρωσικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στην κατηγορία «Οικογενειακές Διακοπές» στο πλαίσιο των Traveler Awards 2018, που διοργανώνει η ρωσική έκδοση του περιοδικού National Geographic Traveler.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία διενεργήθηκε από τις 22 Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 268.000 αναγνωστών του περιοδικού και χρηστών της ιστοσελίδας του.

Κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκδηλώσεων και συνεδρίων Valhonka Mansion της Μόσχας, το βραβείο για την Ελλάδα παρέλαβε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας και ΚΑΚ.

«Η Ελλάδα είναι ιστορικά ένας από τους κύριους προορισμούς για οικογενειακές διακοπές με "ναυαρχίδα" την Κρήτη, όπου υπάρχουν ξενοδοχεία για όλες τις ανάγκες των παιδιών και μια ζεστή και ρηχή θάλασσα, ενώ και τα υπόλοιπα νησιά έχουν επίσης απολύτως κατάλληλες υποδομές», αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού.

Tags:
βραβείο, τουρισμός, τουρίστες, ΕΟΤ, Ρωσία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK