08:13 18 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Άνδρες των ΜΑΤ

Χιλιάδες αστυνομικοί «επί ποδός» για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

© Sputnik / Dmitriy Vinogradov
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε επιφυλακή το βράδυ της Πέμπτης, με τα μέτρα ασφαλείας να αντιστοιχούν σε εκείνα που είχαν ληφθεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η ΕΛΑΣ με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν στη μνήμη του την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στα μέτρα που θα ληφθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, να συμμετέχουν, όπως άλλωστε και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν θα είναι ανάλογα με εκείνα που ελήφθησαν στην επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ θα υπάρχουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά τμήματα και κτίρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, που θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.

Επίσης, συνεχείς πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και «drones».

Tags:
μέτρα ασφαλείας, δολοφονία, Ελληνική Αστυνομία, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK