13:12 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει σήμερα το απόγευμα εκδήλωση για την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ελλάδα - Ρωσία: προκλήσεις και προοπτικές Διμερούς συνεργασίας».

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια των δράσεών του για την προώθηση της ελληνορωσικής εμπορικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και ενόψει της συνεδρίασης της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσίας και της ελληνορωσικής συνάντησης κορυφής στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου 2018 οργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση για την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ελλάδα — Ρωσία: προκλήσεις και προοπτικές Διμερούς συνεργασίας».

Στην εκδήλωση θα απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη ο κ. Α.Σερμπακόφ.

Η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης, ενώ οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου στην Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις επικείμενες δράσεις οι οποίες μπορούν να ενδιαφέρουν το επιχειρηματικό κοινό της Βόρειας Ελλάδος σε σχέση με την ρωσική αγορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης στις 5 Δεκεμβρίου 2018, Τετάρτη και ώρες 17.30-20.30 και αφορά το ευρύτερο επιχειρηματικό κοινό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπογραφεί το θεσμικό Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης.

Tags:
εμπορικές σχέσεις, επιχειρηματικότητα, Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ρωσία, Ελλάδα, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK