ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Βρείτε μας

Πάνω από 5.000 αστυνομικοί, το ελικόπτερο της αστυνομίας και drones επιστρατεύει η ΕΛΑΣ, ενόψει των διαδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος, δολοφονήθηκε πριν από 10 χρόνια από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα. Εκδηλώσεις μνήμης και συγκεντρώσεις διοργανώνονται σήμερα στη μνήμη του.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η Ελληνική Αστυνομία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια και τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ — ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, αναμένεται να επιχειρούν στο κέντρο περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν θα είναι ανάλογα με αυτά στο Πολυτεχνείο, ενώ θα υπάρχουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά τμήματα και κτίρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, που θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.

Επίσης, συνεχείς πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά «drones».

Σχετικά:

Χιλιάδες αστυνομικοί «επί ποδός» για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Tags:
ΕΛΑΣ, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK