08:30 18 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα

Η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα

© Sputnik/ Facebook / Sputnik Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Στη Μόσχα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην ρωσική πρωτεύουσα όπου αύριο Παρασκευή αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ο τομέας της ενέργειας.

Η κατ' ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 13:00-13:30, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ρώσο Πρόεδρο (13:30-14:45). Θα πραγματοποιηθεί υπογραφή διμερών συμφωνιών (14:45-15:00) και εν συνεχεία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (15:00-15:30).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας — Ρωσίας θα συζητήσουν για θέματα διμερούς εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας, καθώς και πρότζεκτ σχετικά με τον ενεργειακό τομέα και τη γεωργία.

«Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 7 Δεκεμβρίου. Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές στο ρωσο-ελληνικό εμπόριο και στην οικονομική συνεργασία, την εφαρμογή κοινών σχεδίων στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στις υποδομές μεταφορών, στην τεχνολογία, στη γεωργία και σε άλλους τομείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Tags:
Αλέξης Τσίπρας, Μόσχα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK