ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες δολοφονίας της νεαρής κοπέλας στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τι καταγγέλλουν οι συνήγοροι υπεράσπισης της οικογένειας της 21χρονης.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης νεαρής, «οι δράστες πριν πετάξουν την κοπέλα στη θάλασσα, η οποία ήταν εν ζωή, της είχαν δέσει τα πόδια με σκοινί, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι θα πνιγεί».

Έτσι εξηγείται, όπως σπεύδουν να προσθέσουν, το γεγονός ότι η 21χρονη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια, όταν εντοπίστηκε από τους κατοίκους της περιοχής της Λίνδου.

Ταυτόχρονα, οι δικηγόροι της οικογένειας προαναγγέλλουν την προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσβάλλουν τη μνήμη της νεαρής κοπέλας, απαιτώντας μάλιστα και αποζημίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στη Ρόδο: Εικόνα από το μοιραίο βράδυ, βρέθηκε το φονικό όπλο και τα ρούχα

Η ανακοίνωση των συνήγορων, όπως δημοσιεύεται στον «ΑΝΤ1»:

Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους. Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση. Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας.

Σχετικά:

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια
Φοιτήτρια ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν από την αίθουσα επειδή υπερασπιζόταν ακροδεξιό
Tags:
δολοφονία, φοιτήτρια, δικηγόροι, έγκλημα, Ελληνική Αστυνομία, Ρόδος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK