ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σχετικά καλός αναμένεται ο καιρός σ' όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, με εξαίρεση τα δυτικά και τη Μακεδονία, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις.

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, αναμένονται το Σάββατο σ' όλη τη χώρα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν βροχές στα δυτικά και τη Μακεδονία.

Την ίδια ώρα, παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες τόσο στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, όσο και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Η ορατότητα μάλιστα, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από —3 έως 10, με εξαίρεση της δυτική Μακεδονία (-5 έως 8), στα κεντρικά από 0 έως 14, στα νότια από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 1 έως 11, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 17.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα μετατραπούν σε δυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωί αλλά και το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.

Tags:
βροχές, θερμοκρασία, καιρός, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK