21:33 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Αστυνομικός

Πρόεδρος ειδικών φρουρών: Θα βγούμε στους δρόμους για τα αναδρομικά που δεν μας δίνουν

© CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έτοιμοι για κινητοποίηση μέσα στην περίοδο των εορτών, ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνονται οι ειδικοί φρουροί, αντιδρώντας στο γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν αναδρομικά όπως συνέβη με τους υπόλοιπους ενστόλους.

«Μέσα στις γιορτές οι ειδικοί φρουροί θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Η πρώτη συνάντησή μας θα είναι στο Μαξίμου», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, διαμηνύοντας την αποφασιστικότητα των ειδικών φρουρών να διαμαρτυρηθούν για τη καταβολή αναδρομικών.

«Οι 6.000 ειδικοί φρουροί έζησαν με το όνειρο της επιστροφής των αναδρομικών, περίμεναν την ημέρα που θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους και το αποτέλεσμα ήταν 0», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Ντούμας, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο ίδιος παρατήρησε, συγκεκριμένα, ότι το πρόβλημα προκλήθηκε «γιατί ένας νόμος δημιουργήθηκε στο πόδι». «Οι συνάδελφοι είναι ανάστατοι και περιμένουμε να δούμε αν η Πολιτεία θα καλύψει αυτό το χάσμα. Είναι βάναυσο αυτό που συνέβη», τόνισε.

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημά τους, τότε «μέσα στις γιορτές οι ειδικοί φρουροί θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν». «Η πρώτη συνάντησή μας θα είναι στο Μαξίμου», ανέφερε.

Όπως εκτίμησε ο ίδιος, εν τω μεταξύ, «την πρωτοβουλία της νομικής ρύθμισης πρέπει να την αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Tags:
κινητοποίηση, αναδρομικά, ειδικοί φρουροί, ένστολοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK