23:25 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Nomads 2

Nomads 2: Νίκη Σπαλιάρα στην ατομική ασυλία και οι επόμενοι 2 μονομάχοι

© Φωτογραφία: Facebook/Nomads ANT1
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10

Δυνατές συγκινήσεις και στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Σκληρές μονομαχίες, στρατηγική και λεκτικές κόντρες μεταξύ των μελών των εισβολέων και των επίλεκτων που παρά την ένωση συνεχίζουν να λειτουργούν ομαδικά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρήκε γρήγορα τον στόχο στην σημερινή δοκιμασία και κατάφερε να νικήσει διαδοχικά τον Mike, τον Δήμο Χαριστέα και στον τελικό του αγωνίσματος την Αθηνά για κλάσματα του δευτερολέπτου. Ως νικητής του σημερινού αγωνίσματος, υπέδειξε ως τρίτη μονομάχο για την Κυριακή την Μαριάννα Καμαρωτάκη.

Αντίστοιχα, μέσω της ψηφοφορίας που ακολούθησε, η πρώην ομάδα των επίλεκτων έδωσε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο μονομάχο, με το σκεπτικό να τον βγάλει από το αγώνισμα της επόμενης μέρας και να έχει περισσότερες πιθανότητας για την αυριανή ασυλία. Δεδομένης της αριθμητικής τους υπεροχής, θα εξασφαλίσουν έτσι να φέρουν στη μονομαχία όλους τους παίκτες των πρώην εισβολέων. Η διαδικασία του συμβουλίου περιστράφηκε σε μια συζήτηση γύρω από την στρατηγική και οι τόνοι ανέβηκαν στιγμιαία μεταξύ Κώστα Αναγνωστόπουλου και Μαριάννας Καμαρωτάκη.
Στη συνέχεια το κλίμα βελτιώθηκε και οι παίκτες επιδόθηκαν σε ένα διαγωνισμό «ραπ» με τις ρίμες να διαδέχονται η μια την άλλη. Στο φαγητό που ακολούθησε οι έριδες ξεχάστηκαν στιγμιαία, αν και προβλέπεται συνέχεια στη μίνι κόντρα Μαριάννας και Κώστα.

 

Σχετικά:

Nomads 2: Μονομαχία Χανταμπάκη με Μόργκαν την Κυριακή (Φωτογραφίες, Βίντεο)
Nomads 2: Νίκη για τους Επίλεκτους και η ένωση των ομάδων
Tags:
nomads2, Nomads, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Γιάννης Σπαλιάρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK