11:47 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το τελευταίο επεισόδιο του Greece Next Top Model πριν τον τελικό επεφύλαξε έντονες συγκινήσεις και αγωνία, καθώς για μια από τις τέσσερις κοπέλες θα αποτελούσε το τέλος της διαδρομής, ένα βήμα πριν από την «πηγή».

Η σημερινή διαδικασία της φωτογράφισης αποτελούνταν από 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο τα κορίτσια έπρεπε να διαγωνιστούν σε μια φωτογραφία μόδας και στο δεύτερο στάδιο έπρεπε να βγάλουν μια «προσωπική» φωτογραφία που θεωρούσαν ότι τις αντιπροσωπεύει.

Το πλατό της φωτογράφισης ήταν παγωμένο και δημιούργησε ιδιαίτερες δυσκολίες στα κορίτσια. Μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Νικολάου του Placemodels, ο οποίος μίλησε με κάθε κορίτσι ξεχωριστά και τους έδωσε γενικές συμβουλές για το πως δουλεύει ο χώρος της μόδας, αλλά έκανε και συγκεκριμένες υποδείξεις ειδικά για την κάθε μια.

Η πολύ αξιόλογη φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου ανέλαβε αναδείξει την καλύτερη πλευρά των κοριτσιών στη σημερινή δοκιμασία. Πρώτη ξεκίνησε η Εβελίνα που τα πήγε αρκετά καλά, όπως και η Άννα Αμανατίδου.

Η Μαριάννα Παινέση δεν έμεινε ικανοποιημένη από τον εαυτό της και η Ειρήνη ξεκίνησε νωχελικά αλλά ανέβασε «στροφές» στη συνέχεια.

Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. «Είστε και οι τέσσερις νικήτριες και το ταξίδι του Next Top Model δε σταματάει για καμία από εσάς» είπε η Βίκυ Καγιά στις διαγωνιζόμενες πριν ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Τελικά από το παιχνίδι αποχώρησε η Άννα Αμανατίδου. Στον αυριανό τελικό θα βρεθούν λοιπόν η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέση.

Σχετικά:

Μια ανάσα από τη νίκη η Εβελίνα Σκίτσκο: Η πορεία της στο GNTM (Φωτογραφίες)
Tags:
Greece's Next Top Model, GNTM, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK