08:36 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό, γεγονός που απετράπη με την επέμβαση των αρχών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Συναγερμός σήμανε στις αρμόδιες αρχές για έναν πρώην προστατευόμενο μάρτυρα στην υπόθεση Novartis ο οποίος πλέον κατηγορείται για παθητική δωροδοκία.

Ο πρώην μάρτυρας σκόπευε να διαφύγει με την οικογένεια του στο εξωτερικό, γεγονός που απετράπη με την επέμβαση των αρχών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, για σύμβουλο δύο πρώην υπουργών Υγείας, ενώ ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis.

Κατέστη κατηγορούμενος μετά τα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του από έρευνα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παθητική δωροδοκία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Το βράδυ της Κυριακής, μόλις έγινε γνωστό ότι σχεδιάζει να φύγει στο εξωτερικό, διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ υποχρεώθηκε να παραδώσει το διαβατήριό του.

Tags:
κακούργημα, ποινική έρευνα, σκάνδαλο, δωροδοκία, Υπουργείο Υγείας, Novartis, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK