15:27 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με στρατευμένους σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων σε Ειρηνικό και Σινική Θάλασσα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με φυλάκιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με τον κυβερνήτη πυραυλακάτου και τον αρχηγό της 130 Σμηναρχίας Μάχης είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την «ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού για το υψηλό φρόνημα, και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, αλλά και της φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών Συνόρων».

Επικοινώνησε συγκεκριμένα, με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου «5» στα ελληνοτουρκικά σύνορα με έδρα τη Νέα Βύσσα, με τον Κυβερνήτη της πυραυλακάτου «Υποπλοίαρχος ΡΙΤΣΟΣ (P-71)» και με τον αρχηγό του σχηματισμού των Μαχητικών Αεροσκαφών Επιφυλακής στην 130 Σμηναρχία Μάχης.

Στη συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν στον Ειρηνικό και τη Σινική Θάλασσα, και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το νέο έτος.

Σχετικά:

Παυλόπουλος προς πΓΔΜ: Δεν δεχόμαστε αυθαίρετες ερμηνείες, τίποτα δεν έχει τελειώσει
Tags:
πρωτοχρονιά, στρατός, Προεδρία της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK