09:00 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ιερώνυμος: Το 2019 να διώξει τα τύμπανα του πολέμου

© Sputnik / Sergey Payatakov
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
2 0 0

Στην τέλεση Δοξολογίας και σε ευχές προχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη νέα χρονιά. «Να είναι μια χρονιά που θα σκορπίσει την ειρήνη και θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου» επισήμανε μεταξύ άλλων.

«Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στους πιστούς χριστιανούς μας, στον λαό μας και στον κάθε άνθρωπο η καινούργια χρονιά να είναι ευλογημένη. Να είναι μια χρονιά που θα σκορπίσει την ειρήνη και θα διώξει τα τύμπανα του πολέμου. Μια χρονιά πολύκαρπη, μια χρονιά δημιουργίας», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για τη νέα χρονιά, μετά την τέλεση της καθιερωμένης Δοξολογίας με αφορμή την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τέλεσε σήμερα τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας και άλλων στελεχών της πολιτικής και εκκλησιαστικής ηγεσίας

Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι «η Εκκλησία μας προσεύχεται για όλους, ενδιαφέρεται για όλα τα προβλήματα και σκορπάει την αγάπη της με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί σε κάθε άνθρωπο».

Tags:
2019, ευχές, Αλέξης Τσίπρας, Προκόπης Παυλόπουλος, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK