18:37 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο συνήγορος υπεράσπισης επισκέφτηκε την Παρασκευή την ανακρίτρια Διαφθοράς, την οποία ενημέρωσε ότι ο Νίκος Μανιαδάκης είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Την ανακρίτρια Διαφθοράς, Μαρίνα Μπόζνου, η οποία έχει αναλάβει τη δικογραφία εις βάρος του Νίκου Μανιαδάκη, επισκέφθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης, Θεόδωρος Μαντάς.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ενημέρωσε την δικαστική λειτουργό ότι ο εντολέας του είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Διαβεβαίωσε δε, ότι ο κατηγορούμενος είναι έτοιμος να απολογηθεί για την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Στο μεταξύ ο κ. Μανιαδάκης, ο οποίος βρίσκεται υπό παρακολούθηση μετά την προσπάθεια διαφυγής από τη χώρα, επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του, στο σπίτι όπου διέμενε, στον Διόνυσο.

Όσον αφορά την απόπειρα εξόδου από τη χώρα, πληροφορίες από το Εφετείο αναφέρουν πως ο κ. Μανιαδάκης την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, ζήτησε από την Εισαγγελία Διαφθοράς να άρει τα μέτρα προστασίας του, ενώ φαίνεται να προχώρησε στην έκδοση των εισιτηρίων για το επικείμενο ταξίδι στη Μαδρίτη 36 ώρες πριν τη δρομολογημένη πτήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δέχθηκα πιέσεις να καταθέσω σε βάρος των Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μανιαδάκης, μέχρι πρότινος, ήταν προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis, έως ότου συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Σχετικά:

Μαξίμου: ΝΔ και Γεωργιάδης οφείλουν απαντήσεις για την υπόθεση του κ. Μανιαδάκη
Πηγές Εφετείου: Άδειο το σπίτι Μανιαδάκη, ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό
Τι υποστηρίζουν εισαγγελικές πηγές για τον Μανιαδάκη
Εισαγγελική έρευνα στο σπίτι του Μανιαδάκη
Tags:
Ανακριτής Διαφθοράς, διαφθορά, Εφετείο Αθηνών, Novartis, Νίκος Μανιαδάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK