11:19 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αναμφισβήτητα, το σκανδαλώδες ροζ βίντεο στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί η Ειρήνη Καζαριάν, είχε ως αποτέλεσμα η νικήτρια του τηλεοπτικού σόου GNTM να εισέλθει σε μία δύσκολη περιπέτεια.

Την νικήτρια του τηλεοπτικού σόου GNTM, Ειρήνη Καζαριάν φρόντισε να υπερασπιστεί σε συνέντευξη του ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιώργος Τζήκας, χαρακτηρίζοντας το επίμαχο βίντεο ως συκοφαντικό.

Ο δικηγόρος παραχώρησε συνέντευξη για το ζήτημα στο ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή «Ψιθυριστές» του Βασίλη Γούλα και της Ελένης Γκρίγκοβιτς.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του: «Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου. Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της. Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται, καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε όλοι μαζί να την στηρίξουμε σε κάθε τι, ψυχολογικό, ηθικό, νομικό.

Θεωρώ ότι η εφημερίδα δεν θα ανταποκριθεί και θα προχωρήσουμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Αξίζει να επισημανθεί πως η γνωστή εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, δημοσίευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα τα οποία σύμφωνα με την ίδια προέρχονται από το ροζ βίντεο, ενώ παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε στο διαγωνισμό του τηλεοπτικού σόου GNTM.

Tags:
νικήτρια next top model, GNTM, Μοντέλο, δικηγόρος, Ειρήνη Καζαριάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK