22:19 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κλήσεις για παροχή βοήθειας σε Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, Χίο, Πεντέλη, Κεφαλονιά, Σάμο, Χίο και Βόλβη. Σε πλήρη ετοιμότητα παραμένει το πυροσβεστικό σώμα.

Σε πολλαπλά περιστατικά παροχής βοήθειας κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις, λόγω των ολονύχτιων χιονοπτώσεων και την επέλαση του «Τηλέμαχου».

Πιο αναλυτικά, άνδρες της πυροσβεστικής προχώρησαν στη διακομιδή έξι ατόμων σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας. Πρόκειται για περιστατικά σε Κεφαλάρι Κηφισιάς, Σκόπελο, Άνδρο, Τανάγρα και Νέα Μάκρα.

Παράλληλα, σε Διόνυσο Αττικής και Στενή Ευβοίας πραγματοποιήθηκε μεταφορά φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού. Την ίδια ώρα, η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά μεταφοράς ατόμων σε ασφαλή σημεία.

Πρόκειται για δύο άτομα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, τρία άτομα στη Χίο, τέσσερα άτομα στην Πεντέλη, τέσσερα άτομα στην Κεφαλονιά, τρία άτομα στη Σάμο, τρία άτομα στη Χίο και δύο άτομα στη Βόλβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των συμβάντων που τυχόν θα προκύψουν.

Σχετικά:

Πώς θα κινηθεί ο «Τηλέμαχος» τις επόμενες ώρες
Παγωνιά και θερμοκρασίες έως -20 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα
Tags:
Τηλέμαχος, χιόνια, χιονόπτωση, χιόνι, Πυροσβεστική, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK