ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί να υποχωρεί η κακοκαιρία στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Σε αρκετές περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας ενώ σε πολλά σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Ωραιοκάστρου-Μελισσοχωρίου, Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, Προχώματος-Αγιονερίου και Ξηροχωρίου-Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στο νομό Θεσσαλονίκης

Σε τμήματα του οδικού δικτύου Ημαθίας και Σερρών είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά — Σερρών —Προμαχώνα και σε όλο το εθνικό, επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Οι οδηγοί των υπόλοιπων οχημάτων που κινούνται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά — Σερρών — Προμαχώνα, όπως και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο των Σερρών, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο των δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας, στην Πέλλα.

Στην Ημαθία, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας Σελίου και Βέροιας Δασκίου.

Στη Χαλκιδική, αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού και Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου (από Άγιο Πρόδρομο έως Πολύγυρο μέσω Παλιόκαστρου).

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα δημοτικά διαμερίσματα και στην πόλη του Κιλκίς, με εξαίρεση τις κεντρικές οδούς.

Tags:
πάγος, χιόνι, κυκλοφορία οχημάτων, αντιολισθητικές αλυσίδες, Βόρεια Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK